Boekpresentatie

Afgelopen vrijdag was het zover: na een flinke tijd recepten schrijven, testen en fotograferen, was eindelijk mijn eigen bakboek klaar en zag ik ook zelf voor het eerst het resultaat tijdens de boekpresentatie van Lekkers van Judith – ambachtelijk bakken met een beetje liefde…

Ongeveer 2,5 jaar geleden werd ik door Uitgeverij Donker gepolst of ik het leuk zou vinden om een bakboek te maken. Daar had ik heel snel maar 1 antwoord op: natuurlijk! Zo’n aanbieding krijg je niet dagelijks! Wat hierop volgde was het schrijven van een aantal proefrecepten. Dit zag de uitgever wel zitten, dus kon ik echt aan de slag. Niet alleen ik, maar ook mijn man Jeroen, die alle baksels op de foto zou zetten. Het eerste plan was om het boek een jaar geleden al af te hebben, maar de geboorte van mijn dochtertje en wat hobbels bij de uitgever zorgde voor wat vertraging. Ik ben echter wel heel erg gelukkig met het resultaat en hoop dat jij hier ook zo over denkt! Als je het boek wilt bestellen, kan je hier lezen hoe dat kan.

De boekpresentatie was een kleine, gezellige bijeenkomst met wat familie en vrienden. Uiteraard was er Lekkers van Judith uit het bakboek om te proeven! Bij deze wil ik iedereen die er was heel erg bedanken voor de gezellige middag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *