Misschien lukt bij jou een bepaald baksel maar niet. Of je vraagt je af of je kristalsuiker kan vervangen door basterdsuiker. Ik geef antwoord.Of je wilt juist weten hoe je jouw favoriete taart of gebakje maakt. Stel je vraag hier door te reageren op deze pagina (jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd). Ik zal je proberen uit de brand te helpen!

3 gedachten over “Bakhulp

  • 29 september 2015 om 10:34
    Permalink

    Hallo Judith, wat leuk dat ik jou (al zoekende naar een recept voor stroopwafels) tegen kom. Ik zag je foto bij een reactie en zocht even verder. Via je moeder volgde ik je al een beetje maar dit is wel heel erg leuk. Gefeliciteerd met dit alles en veel succes met je carrière. Nu ga ik je ook gelijk maar wat vragen. We gaan binnen kort weer naar Indonesië en willen een “goed” recept meenemen voor stroopwafels. Heb jij die voor mij. Ik probeer een recept zelf meestal uit, maar de tijd ontbreekt me en ik heb geen wafelijzer. Stroopkoeken heb ik al uitgeprobeerd. Ben erg benieuwd naar je reactie. Alvast bedankt . Groetjes Jannie

    Beantwoorden
    • 29 september 2015 om 18:01
      Permalink

      Hoi Jannie!

      Leuk dat je me zo ook gevonden hebt! En de toevalligheid wil dat ik onlangs aan de slag ben geweest met stroopwafels. Ik wil nog wel een paar aanpassingen proberen, maar dat staat komend weekend op de planning. Wanneer gaan jullie weer naar Indonesie?

      Groetjes, Judith

      Beantwoorden
    • 7 oktober 2015 om 15:45
      Permalink

      Hoi Jannie,

      In mijn nieuwste blog kan je het recept lezen. Veel plezier er mee en ik hoor graag of het gelukt is!

      Groetjes, Judith

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *